Cégcsoportunk üzletágai

Orha Művek Kft

Az Orha Művek Kft. végzi az ipari csarnokok generál kivitelezését, acélszerkezetek és napelemek tartószerkezetének gyártását és acél kereskedelmet.

Tovább az üzletág weboldalára

Orha Automotive Kft

Az Orha Automotive Kft. a precíziós csövek, rúdanyagok feldolgozását és lemezek vágását, marását, megmunkálását végzi.

Tovább az üzletág weboldalára

Legutóbb átadott munkáink

HELL Teherporta acélszerkezetének gyártása

A Hell üdítőitalgyár teherporta épületének acélszerkezet gyártását végeztük, mely nagy fessztávú rácsos tartószerkezeti elemekből épült fel.

További információk és képek a projektről

Skoda autógyár belső pódiumának tartószerkezet gyártása és szerelése

A Csehországi Skoda autógyárba gyártottunk és szereltünk egy belső pódiumot, és anyagmozgató rendszer tartószerkezetet. A gyártást, szerelést szerződés szerint, a Megrendelő elvárásai szerint teljesítettük.

További információk és képek a projektről

Technológiai épület építése

A Bunge Zrt. a jól ismert Vénusz, Floriol márkájú finomított étolajokat állítja elő. Feldolgozó tevékenységének központja a Martfűi Növényolajgyár, mely a hazai napraforgó- és repcemag feldolgozásából származó nyers növényi olajokat és takarmányozási célú olajmagdarákat valamint az itthon és külföldön egyaránt.

További információk és képek a projektről

Kiemelt szolgáltatásaink

Megújuló energia rendszerek szerkezeteinek gyártása

Cégünk megújuló energiát termelő rendszerek számára gyárt tartószerkezeteket és olyan acélcsöveket, amelyek megfelelnek a speciális igényeknek. Megújuló energia típusok, ahol termékeinket használják: - Napelemek tartószerkezete - Geotermikus energiafelhasználás (hőszivattyúzás) Kérjen tőlünk árajánlatot!

További információk és képek a szolgáltatásról

Acél kereskedelem

Cégünk a Salzgitter Mannesmann Acélkereskedelmi Kft. Kelet Magyarországi hivatalos raktára. A Salzgitter Mannesmann Acélkereskedelmi Kft. Európa egyik meghatározó acélgyártó és kereskedő vállalata. A cég termékskáláján megtalálható minden olyan acél alapanyag, melyet a hazai acélművek nem gyártanak, de az acélszerkezetet gyártó cégek nagy mennyiségben használnak fel. Kínálatunkban megtalálható minden a szerkezet gyártáshoz szükséges alapanyag. Az ország egész területére vállalunk kiszállítást! Kérjen tőlünk ajánlatot! Termékeink: -Idomacélok -Acéllemezek -Rúdacélok -Zártszelvények -Acélcsövek

További információk és képek a szolgáltatásról

Acélszerkezet gyártás

Betartott határidők. Akik velünk kerülnek kapcsolatba, azokat egy rendszer szolgálja ki. Ezért a kért határidőt biztosítani tudjuk, hogy Ön megtervezhesse a folyamatait. Az ajánlat kiadásától kezdve az átadási dokumentáció megküldéséig automatizáltan megy minden. A termelés munkatársaink több évtizedes tapasztalatára építve a legmodernebb technológiájú gépekkel felszerelt üzemcsarnokunkban történik. Biztosított minőség. Az ÉMI-TÜV SÜD KFT csak ahhoz adja nevét, és minősítését, aki megfelel elvárásainak. Mi megköveteljük beszállítóinktól, azt amit standardnak tartunk, így mi is megfelelhetünk az olyan iparági standardnak, mint a EN 1090-2 és a DIN EN ISO 3834-2:2006 . A minősítésünk alapján cégünk az Európai Unió összes tagországába EN 1090-2 és DIN EN ISO 3834-2:2006 szabvány szerinti hegesztéssel kapcsolatos minőségi követelményeket teljesíti, rendelkezik a megfelelő tárgyi és személyi feltételekkel, valamint EN 1090-2 szerinti minőségirányítási rendszert működtet. Cégünk jogosultságot szerzett ezzel, hogy az Európai Unió egész piacára beszállíthasson és „CE” jelöléssel termékeit ellássa. Szolgáltatásaink: -Tervezés 3D modellezéssel -Bérgyártás -Fix méretre darabolás, fúrás/lyukasztás -Airless technológiájú festés, szemcseszórással előkezelve -Lézervágás

További információk és képek a szolgáltatásról

Ügyfeleink véleménye

2,5 hónap alatt kulcsra készen

Ilyen gyors jól szervezett munkát még a nagy gyakorlattal rendelkező műszaki ellenőröm sem látott, pedig tapasztalt ember. Ebben a gyorsaságban még én sem hittem. Emiatt a gépek beszerzésével illetve a burkoló anyagok kiválasztásával le voltam maradva, ami kicsit hátráltatta az építkezést. Az épület március 16-tól, az első oszlop állítástól május 30-ra, azaz 2,5 hónap alatt kulcsra készen volt. Ez egy kimagaslóan jó teljesítmény, minőségi anyagokkal és munkával. Nyugodt szível csak ajánlani tudom!
ügyvezető Szabó Suzuki - Mazda

Megértő, korrekt partner

Társaságunk Békéscsabai Hulladékválogató Komposztáló épület acélszerkezetének gyártását rendelte meg az Orha Művek Kft-től. A 60 tonnás rácsos tartós szerkezetet a gyártmányterveknek megfelelően, hibátlanul gyártotta le, a szerkezet szerelésénél nem volt semmi problémánk. Esztétikai szempontból is elégedettek voltunk, az alapmázolás minősége is megfelelő volt. Igaz, hogy a gyártásra nem volt szoros határidő, de minden a szerződés szerinti időben leszállításra került. És külön öröm számunkra, hogy - helyszíni munkák csúszása miatt - a pénzügyi kifizetés akadozott, de a gyártó ebben is megértő, korrekt partner volt.
ügyvezető B-SYSTEM KFT.

Határidőre, jó minőségben

Acél másodlagos tartószerkezet gyártását határidőre, jó minőségben és kedvező áron végezte a Cég. Tervezői és egyéb módosításokat, kiegészítéseket rugalmasan kezelték, a kivitelezés folyamatossága biztosított volt.
Műszaki igazgató Sole Mizo projekt, Hexasteel Kft.

Hozzáértő, pontos munka

Hozzáértően, pontosan végezték a munkát. Határidőre elkészültek a feladatokkal. A garanciális bejelentések alapján a hibákat időben kijavították. További együttműködésnek nem látjuk semmi akadályát.
Műszaki igazgató S-Line 2005 Kft.

Gyors, precíz és érthető

Társaságunk az Orha Művek Kft-től szelemeneket és csavarárut vásárolt, az ezzel kapcsolatos észrevételeink a következőek: A Vevői kiszolgálás és az árajánlat elkészítés gyors, precíz és érthető volt, amely alapján megrendeltük a benne foglalt szelemeneket, illetve a hozzá tartozó csavarárut. Az előre egyeztetett szállítási időpontra a megrendelt termékek rakodásra készen, szállítási állapotban rendelkezésünkre álltak. Az eddigi együttműködésünk alapján az Orha Művek Kft mind kiszolgálásban, mind termék minőségben megfelelt elvárásainknak. Továbbra is számítunk konstruktív együttműködésükre!
ügyvezető GépAlk 2005 Kft.

Problémát nem tapasztaltunk

Meg voltunk elégedve az Önök által végzett munkával. Az összeszerelésnél semmilyen problémát nem tapasztaltunk.
ügyvezető KÁTA ÉPSZÖV Kft.

Teljesen elégedettek vagyunk

Együttműködésünkkel teljesen elégedettek vagyunk. Mind a telefonos, mind az e-mailen történt kommunikáció minden esetben megfelelő volt. A szállítás minden esetben a megbeszéltek szerint történt. A fizetési megállapodás is rendben van a számunkra.
ügyvezető Ferró Termék Kft.

Cégünk maximálisan elégedett

Cégünk maximálisan elégedett volt a legutóbbi megrendelésünk teljesítésével. Mind az árral, mind a szállítással, amely a megbeszéltekkel teljesen párhuzamban volt, azaz a beígért napon, a beígért formában történt minden. Reméljük a jövőben is hasonlóan elégedettek leszünk, és sikeres lesz a cégek közti együttműködés.
ügyvezető Rafi és Rafi Kft.

Stratégiai partnerként tartjuk számon

Orha Művekkel évek óta tartó kapcsolatunk van anyagmozgató rendszerek acélszerkezetének gyártásához. Számos projektünkhöz gyártottak acélszerkezetet. Ezek közül számos neves cég is található. RUUKKI-Holic, Thyssen Krupp Presta Győr, AUDI Győr, SKODA Mlade Boleslav. Termékeiket kiváló minőség és gyártási pontosság mellett versenyképes árszínvonal jellemzi. Beszállítóink között stratégiai partnerként tartjuk számon.
ügyvezető Emapot Team Kft

Hibátlan méretpontossággal

Az acélszerkezet gyártását a cégünk által átadott gyártmányterveknek mindenben megfelelően, hibátlan méretpontossággal, kiváló minőségben készítették el. A vállalt rövid gyártási határidőt napra pontosan betartották. A menetközben általunk kért kisebb módosításokat  rugalmasan kezelték. Ezúton is köszönöm a gyors és pontos munkájukat.
ügyvezető Eger "kas" Kft.

Azt kaptam, amit kértem

Ajánlatkéréseimre igen rövid idő alatt korrekt, versenyképes árakkal kaptam ajánlatot. Megrendelésemkor pontosan azt az anyagot kaptam, amit kértem az előzetesen egyeztetett mennyiségben és minőségben. A kiszolgálás igen színvonalas volt, maximálisan elégedett vagyok. Nagyon köszönöm az eddigi együttműködést, folytatjuk.
ügyvezető Fémszer Kft.

24 órán belül

A szolgáltatásaitokról csak pozitív élményeim vannak. Ha árajánlatot kérek 24 órán belül pontosan megérkezik. Ha rendelést adok le 1-2 napon belül mehetek az áruért bármekkora tétel is az. Ez kiszámíthatóvá teszi a munkámat.
ügyvezető Ferropol-Bau Kft.

I. osztályú minőség

Értékesített termékek I. osztályú minőségűek. Az árak korrektek, szállítási határidő pontos. Kapcsolattartónkkal, Deák Gáborral elégedettek vagyunk, segítőkész, naprakész és mindig elérhető. Megfelelőségi bizonyítványok külön díj felszámítása nélkül is rendelkezésre állnak, melyek mind tartalmilag és esztétikailag is megfelelnek.
Irodavezető Berger-Dinamik Kft.

Maximális vevői kapcsolattartás

Az eddigi üzleti kapcsolattal maximálisan meg voltam elégedve. (Személyes találkozó, vevői kapcsolattartás ...)
Lavati Zrt.

Több éves szakmai tapasztalat

Mivel több éves szakmai tapasztalat áll a cég mögött és jó szakemberek dolgoznak együtt, így rugalmas az alapanyag beszerzés és a kiszolgálás. Versenyképesek az áraik és mivel több éve kapcsolatban állunk velük, kedvezőek a feltételek.
ügyvezető Kállvas-Trade Kft

Sikeres együttműködés

Eddig csak egy projekten tudtunk együtt dolgozni, de bízok a további sikeres együttműködésben.
projektvezető O-Nádor Kft.

A kommunikáció kiváló!

Az árszínvonal a piaci árakhoz igazodva, a helyi adottságoknak megfelelően jó, versenyképes! A raktári elérhetőség, raktárkészlet teljesen kielégítő, talán a kisebb profilok (zártszelvény, cső) bővíthetőek, de ezt Ti tudjátok, hogy mennyire gazdaságos! A beszerzési idő, (ha nincs készleten) jól tervezhető, ütemezhető, ezáltal nagyon jó! A kommunikáció kiváló!
ügyvezető Nyír Fém Bau Kft.

Pontos együttműködés

Az ajánlatuk pontosan, időben érkezik, a megrendelést követően a kiszállítás pontosan megérkezik, úgy minőségileg és mennyiségileg egyaránt. Köszönöm a pontos együttműködést.
ügyvezető D-Gesztor Bau Kft.

Elvártnak megfelelt

Köszönöm a lehetőséget, hogy az első megrendelésünk után pár szóban válaszolhatok az első közös munkánkról. Igazából az előkészítésnél nem volt megbeszélve, konkretizálva, hogy a megrendelt anyagokat mi szeretnénk ütemezetten a beszállító partnerünktől kérni. Természetesen nem nagy mennyiségről volt itt szó, így egyszerre kaptuk meg az első kocsi anyagot, melyet mi tárolunk a telephelyünkön kb. 2 hónapig. Anyagok minősége az általunk elvártnak megfelelt, ára a megbeszélteknek megfelelően alakult. Kocsi érkezése a jelzett időben történt, egyeztetéseket közösen sikerült zökkenőmentesen megoldanunk. Kapcsolattartás jó volt a cégeink között.
Beszerzési vezető Gráf Állványzat Kft.

Beszállítók közül a legjobb

Több alkalommal, összesen több, mint tíz csarnokhoz rendeltük meg Önöktől Lindab „Z” 200-as tetőszelement. Mind a minőséggel, mind a legyártás gyorsaságával, mind a megrendelések „papírozásával” meg voltunk elégedve. A vásárolt termék árszintje a lehetséges beszállítók közül a legjobb, a fizetési határidő 30 napos banki átutalás. Úgy tervezzük, hogy a jövőben is Önöktől vásároljuk, sőt dolgozunk azon, hogy a két cég közötti kapcsolatot tovább bővítsük.
projektvezető Bauszer Kft.

Maximális az elégedettségünk Önökkel

1.) Árajánlat kérésünk esetében gyorsak 2.) Megrendelés és szállítás esetében tartani tudják a kiajánlott időpontot, - a szállító járművek sofőrjei felejtenek el időben szólni a megérkezésről, a lerakodás gördülékenysége miatt, de ez nem az Önök hiányossága - 3.) Bármi infót kérünk Önöktől, mindig napra készen, azonnali válasz kapunk. Szeretném, ha a többi beszállítónk is ilyen pozitívan, napra készen és dinamikusan kezelné a partnereit. Maximális az elégedettségünk Önökkel
Beszerzési vezető Modus Operandi Kft.