Egyedileg élhajlított elemek (párkányok, vápák stb.)

Az egyedileg élhajlított elemeket, 0.4 mm – 2-4mm vastagságban, akár 7.2 m-es hosszban is tudjuk biztosítani alumínium, acél kivitelben, nagy színválasztékban.

A közelmúlt eszközbeszerzésének köszönhetően jelentősen megnőtt élhajlító gépünk kapacitása, vagyis a megadott határidőn belül tudjuk teljesíteni a megrendeléseket. Nálunk nem kell árukészlethiánytól tartani, ha sürgeti a határidő, az egyedi élhajlított elemet – kisebb mennyiségben – akár 24 órán belül legyártjuk.


Lemez hasítás és egyedi méretű táblásított elemek

Vállalunk 5 tonnás tekercsekből hasítást és táblásítást egyedi méretre mm pontossággal.


Táblalemezek, színes és horganyzott felülettel

Egyedi hosszban és szélességben is tudjuk a vevő igényeihez igazítani a táblák méreteit színes alumínium széles választékában. Az ereszcsatornákkal megegyező színekben és natúr felülettel is kaphatóak. Az építőiparban számos problémára lehet megoldás kitűnő minőségének köszönhetően, hiszen tudunk készíteni korcolt lemezfedést, homlokzatburkolatot, dekorációs takarást, szegélyelemeket.


Kerítéselemek, falkezetták

Fiatalos, modern és 21. századi. Ezek a szavak jellemzik a lemez kerítéseinket, amelyeket 100%-os bizalommal ajánlunk Önöknek. Nem kell többé megoldást keresni a festésre vagy a teljes kerítés cserére, hiszen gondozásmentes elemekről beszélünk.

Inkább ragaszkodik a fa kerítéshez? Nálunk nem probléma, hiszen vannak fa mintás kerítés elemeink is, amivel aztán tényleg se a festésre, se a felújításra nem lesz gondja.

Egyszerűen összeszerelhető elemekről beszélünk, amit akár függőleges vagy vízszintes irányban is felszerelhet. Higgyen nekünk, hogy az egyik legköltségkímélőbb és legegyszerűbb megoldás a kerítés problémára.


Előkorcolás

Hengersorunk képest akár az ön által hozott lemez szalag korcolására, és méretre vágására, hogy ön a kivitelezés helyszínén csak a szereléssel foglalkozhasson.

Kérje ajánlatunkat hozott anyagból történő bérmunkára!