Egyedileg élhajlított elemek (párkányok, vápák stb.)

Az egyedileg élhajlított elemeket, 0.4 mm – 2-4mm vastagságban, akár 7.2 m-es hosszban is tudjuk biztosítani alumínium, acél kivitelben, nagy színválasztékban. A közelmúlt eszközbeszerzésének köszönhetően jelentősen megnőtt élhajlító gépünk kapacitása, vagyis a megadott határidőn belül tudjuk teljesíteni a megrendeléseket. Nálunk nem kell árukészlethiánytól tartani, ha sürgeti a határidő, az egyedi élhajlított elemet – kisebb mennyiségben – akár 24 órán belül legyártjuk.


Lemez hasítás és egyedi méretű táblásított elemek

Vállalunk 5 tonnás tekercsekből hasítást és táblásítást egyedi méretre mm pontossággal.


Táblalemezek, színes és horganyzott felülettel

Egyedi hosszban és szélességben is tudjuk a vevő igényeihez igazítani a táblák méreteit színes alumínium széles választékában. Az ereszcsatornákkal megegyező színekben és natúr felülettel is kaphatóak. Az építőiparban számos problémára lehet megoldás kitűnő minőségének köszönhetően, hiszen tudunk készíteni korcolt lemezfedést, homlokzatburkolatot, dekorációs takarást, szegélyelemeket.


Omclad homlokzati rendszer

  • modern megjelenés
  • választható fugatávolság
  • stabil szerkezet, rejtett rögzítésekkel
  • bel- és kültéri alkalmazás egyaránt
  • széles felhasználási terület (lakó- és iroda épületek, csarnokok burkolása, stb.)

omclad


Előkorcolás

Hengersorunk képest akár az ön által hozott lemez szalag korcolására, és méretre vágására, hogy ön a kivitelezés helyszínén csak a szereléssel foglalkozhasson. Kérje ajánlatunkat hozott anyagból történő bérmunkára! Letölthető csomóponti gyűjteményünk Kupolakiváltó kalap-profilok