Ha Ön építeni akar, mi megoldást tudunk kínálni. Szakembereink értenek hozzá, hogy megtervezzék, és felépítsék azt, amit Ön elképzelt. Kollégáinknak több évtizedes tapasztalata lehetővé teszi, hogy alapot, és tartószerkezetet rendeljünk ahhoz, amit szeretne, és burkolattal lássuk el azt, amit megóvna a környezettől.Az alapozási munkálatoktól kezdve az általunk gyártott szerkezetek összeszerelését, burkolását is végezzük, ipari padlóval, nyílászárókkal, teljesen átadásra kész állapotban kivitelezve, így Önnek csak egy kivitelezővel kell megállapodnia, akik kézben tart mindent.

A szerkezeteink burkolásához a megrendelő igényének árban és minőségben is megfelelő anyagokat használunk (trapézlemez, szendvicspanel, stb.). Eddigi munkáink során is ragaszkodtunk a magas minőségű építőanyagokhoz, és rendszeresen dolgozunk a Hoesch, Kingspan, és Megaprofil burkolati termékeivel. Az épületeinknél alumínium és műanyag ajtókat és ablakokat,függönyfalakat, kézi és motoros működtetésű szekcionált Hörmann ipari kapukat szerelünk be.

Kivitelezői tapasztalatunknak köszönhetően olyan ajánlásokat tehetünk megrendelőink részére, melyek segítségével nem csak költséget tudnak megtakarítani, hanem hatékonyabban is kihasználhatják épületeiket.

Megrendelőink felé sohasem a legolcsóbbak akarunk lenni, hanem a legjobb ár/érték arányú szolgáltatást szeretnénk kínálni. Kérjen tőlünk ajánlatot, és bárhonnan is keressen meg minket, a közelben tudunk Önnek referenciát mutatni.

Főbb épület típusaink:
– Daruzott gyártóüzemek,
– Állattartó telepek,
– Többfunkciós logisztikai épületek,
– Géptárolók

Tekintse meg referenciamunkáinkat

Füzesgyarmat, Golden Pallet Kft (2015)

Megrendelő: Golden Pallet Kft. Cím: 5525, Füzesgyarmat, Vásártér 3. Ügyvezető: Pikó Csaba (+36 30 945 87 24) - hívja és kérdezze rólunk További képek a projektről

Lézer Trió Kft. (2014)

Megrendelő: Lézer Trió Kft. Cím: Gyöngyös, Ipari Park Ügyvezető: Koncsos Sándor (+36 30 436 8212) - hívja és kérdezze rólunk További képek a projektről

Mazda Autószerviz (2015)

Megrendelő: Szabó Suzuki Kft. Cím: Miskolc-Szirmabesenyő További képek a projektről