Ha Ön olyan cégvezető, aki sikeres céget képvisel, Ön saját szakmájában tapasztalt, beruházásait illetően komoly elvárásai vannak és körültekintően választja meg üzleti partnereit, akkor mi megfelelő választás vagyunk Önnek abban, hogy könnyűszerkezetes épületét megépítsük

Rólunk

Ahogyan Ön is, mi is szeretjük a munkánkat. Maradandó épületeket alkotni, amelyek az Ön vállalkozói sikereit szimbolizálják akár a következő generációk számára is.

Motivációnkat egyetlen egy célból merítjük: partnereink véleménye, miszerint remek döntést hoztak. Bizalmat adtak nekünk fontos beruházásaik megvalósításában, mi pedig felelősséggel teljesítettük a legkeményebb elvárásokat is.

Megoldásokban gondolkodunk és nem kifogásokat gyártunk. Ezt elvárjuk partnereinktől és beszállítóinktól is. Hisszük, hogy ez a kulcsa a hosszútávú és stabil üzleti kapcsolatoknak.

Ajánlatunk

Szakterületünk a gyártócsarnokok, műhelyek, raktárak építése, ezen belül is a könnyűszerkezetes épületek tervezése és kivitelezése.

Kivitelezéseink során minden munkafolyamatért vállaljuk a teljeskörű felelősséget, és ezt várjuk el beszállítóinktól is.

Garanciáink

Betartott határidők.

Akik velünk kerülnek kapcsolatba, azokat egy rendszer szolgálja ki. Ezért a kért határidőt biztosítani tudjuk, hogy Ön megtervezhesse a folyamatait. Az ajánlat kiadásától kezdve az átadási dokumentáció megküldéséig automatizáltan megy minden. A termelés munkatársaink több évtizedes tapasztalatára építve a legmodernebb technológiájú gépekkel felszerelt üzemcsarnokunkban történik.

Biztosított minőség.

3834-2_100x100_little Az ÉMI-TÜV SÜD KFT csak ahhoz adja nevét, és minősítését, aki megfelel elvárásainak. Mi megköveteljük beszállítóinktól, azt amit standardnak tartunk, így mi is megfelelhetünk az olyan iparági standardnak, mint a EN 1090-2 és a DIN EN ISO 3834-2:2006 .

A minősítésünk alapján cégünk az Európai Unió összes tagországába EN 1090-2 és DIN EN ISO 3834-2:2006 szabvány szerinti hegesztéssel kapcsolatos minőségi követelményeket teljesíti, rendelkezik a megfelelő tárgyi és személyi feltételekkel, valamint EN 1090-2 szerinti minőségirányítási rendszert működtet. Cégünk jogosultságot szerzett ezzel, hogy az Európai Unió egész piacára beszállíthasson és „CE” jelöléssel termékeit ellássa.

Referenciák

Hívja fel referencia kontaktjainkat, hogy meggyőződjön munkánk színvonaláról, és keressen fel minket!

Ajánlatkérés

Várjuk ajánlatkérését. Keressen minket telefonon, de ingyenesen vissza is hívjuk! Próbálja ki szolgáltatásainkat! Szeretnénk mi elkészíteni Önnek a tervezett épületet.

Tekintse meg referenciamunkáinkat

Dány, Szennyvíztelep technológiai gépház acélszerkezetének gyártása (2015)

Megrendelő: FER 3331 Kft. Cím: Dány Ügyvezető: Faragó Lajos (06 30 953 3086) - hívja és kérdezze rólunk További képek a projektről

Frimo Kft. Csarnok acélszerkezetének gyártása (2013)

Megrendelő: DAL-TIM Kft. Cím: Mór Ügyvezető: Ihász Gábor ((34) 351 333) - hívja és kérdezze rólunk További képek a projektről

Lézer Trió Kft. (2014)

Megrendelő: Lézer Trió Kft. Cím: Gyöngyös, Ipari Park Ügyvezető: Koncsos Sándor (+36 30 436 8212) - hívja és kérdezze rólunk További képek a projektről